Campingtur til Vestbirk

Det er nu tredje år i træk vi tager på vores årlige campingtur. I år tager vi af sted i uge 32 fra onsdag til fredag.

Man behøver ikke være en dreven campist for at deltage, selv helt nybegyndere kan være med. Vi tager til campingpladsen og sætter telte op om tirsdagen, så det er bare at aflevere sit telt på kontoret, med en vejledning i posen. Gamle villatelte er dog for stor en udfordring for Susi og Evy, men vi hjælper gerne til, når i ankommer med teltet.

Sidste år var Jesper med. Han er forrygende god til at slå pløkker i. :-)

Sidste år var Jesper med. Han er forrygende god til at slå pløkker i. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turen er baseret på fællesskab, så der er lagt op til en rigtig hyggetur. Vi laver mad, spiser, rydder op,  og vasker op  i fællesskab og der bliver lavet en arbejdsplan, så alle ved, hvem gør hvad og hvornår.

Fælles spisning

Fælles spisning

 

 

 

 

 

 

 

Om aftenen hygger vi omkring bålet, med et glas vin og lidt godt til ganen. Det plejer at være en rigtig hyggelig tur, hvor det er grin, pjat og hygge, for folk i alle aldre, der er i højsæde.

Aftenhygge omkring båletEn fødselsdag skal fejres også på camping

Vestbirk camping er en rigtig fin plads, hvor der er alle morderne faciliteter. Der er bl.a. rigtig fine børnetoiletter, med eventyrfigurer, så vi må nok påregne lidt ekstra tissetid til de små poder. Der er også klappedyr på pladsen og en pool til børn i følge med forældre. Vi har fået en stor mark til vores rådighed, lige ved siden af bålpladsen, så der er rig mulighed for fælles Ta’fat hygge. Vi har lejet Grilhytten, så vi har en mulighed for fællesskab i tørvejr, hvis vejret nu ikke arter sig, som vi ønsker os.

Se mere om Vestbirk camping på: http://vestbirk.dk-camp.dk

Vores Campingtur er delvist støttet af KFUM sociale arbejde.

Har i spørgsmål eller kommentarer til turen, er i velkommen på kontoret.

Venlig hilsen

Susi og Evy

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: