Fodboldklubben Ta’fat

UngdomsHuset Ta’ Fat, Gefionsgården er en selvejende natur og idræts ungdomsklub for børn og unge i alderen 12-18 år. UngdomsHuset Ta’ Fat ligger i midtbyen, i et område hvor livet kan se meget håbløst ud.

Som selvejende ungdomshus er vi tilknyttet KFUM’ Sociale Arbejde, hvis formål bla. Er at yde en social indsats og bidrage til at skabe værdige kår for mennesker.

Gefionsgården har som værdigrundlag, at hjælpe, og det vil vi gøre, så godt vi kan – så længe vi kan.

Vi har en stor gruppe unge som er vilde med at spille fodbold, men for en del af disse unge, kan deres ønske om at gå i en fodboldklub kun forblive at være en drøm, idet mange af de unge har svært ved at indgå i fælleskaber der kræver regler og disciplin.

Når de unge kommer her i Ungdomshuset, er de trygge og de ved, at vi kan rumme deres forskelligheder. Nogle af de unge har forsøgt sig i diverse sportsklubber, men dropper hurtigt ud, fordi de føler sig forkerte og ikke kan indgå på lige fod med andre i de fællesskaber der er i sådan en klub. Ganske enkelt fordi de i deres opvækst ikke har lært de grundlæggende spilleregler eller fordi de har en diagnose som gør det svært at indgå i sociale relationer og at leve op til eksisterende regler i en sportsklub. En del af de unge kommer også fra familier som ikke har så mange penge at gøre med, som derved medvirker til at stoppe de unges drømme.

At starte vores egen fodboldklub som kan rumme disse unge og give dem muligheden for at blive respekteret på de vanskelige livsudfordringer de har, er et meget stort ønske for UngdomsHuset Ta’ Fat. Ta’ Fat fodboldklubben arbejder med inklusion og skaber turneringer hvor de unge får muligheder for at møde andre unge, så de senere hen får mod på at vælge et eksisterende Sportstilbud. UngdomsHusets fodboldklub skal være gratis at være en del af – for at etablere og realiserer fodboldklubben, betyder det, at vi må søge sponsorarter for at gøre de unges drøm til virkelighed.

Vi tror på, at børn og unge med en god voksenkontakt er mere trygge, har større selvværd og dermed mindre udsatte for at få problemer med misbrug eller opleve mistrivsel. Vi lærer børn og unge at indgå i et socialt samspil med andre børn, unge og voksne. Vi tager udgangspunkt i børnenes forskellige ressourcer og kompetencer og bidrager på den måde til deres selvudvikling.

Derfor har vi brug for netop din/jeres støtte. Så ønsker du/I at bidrage og støtte op om vores værdigrundlag til gavn for mange Børn og unges drømme, er det for os en stor glæde, at modtage sponsorater og kontante beløb som kan indsættes på

Bank Nordik

regnr. 9890 kontonr. 0003569497

 

Du får som tak….en plads som sponsor  her på hjemmesiden. Kig under knappen sponsorater,  hvor du kan følge med i, hvordan det går fodboldklubben Ta’ Fat eller på facebook www.ungdomhuset.dk

Se listen med sponsorer Her

Med venlig hilsen

Ledelsen, personalet og de unge

Ungdomshuset Ta’ Fat

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: