Orientering til forældre!

 

Det er oftest kaotisk, at komme ind i institutionen særligt om morgen i børnehaven, der er mange børn ved indgangspartiet og i legerummet under tv skærmen, og der komme mange forældre og børn mellem 07.00-08.00.

Derfor er det besluttet at indføre en ”vinke Streg” ved børnehavens køkken som vil blive lavet mandag eftermiddag den 17. oktober.

”Vinke stregen” har til formål, at når I forældre aflevere jeres barn/børn i børnehaven skal børnene blive bag ”vinke stregen” og sige farvel til mor/far, så der ikke er samlet så mange børn og forældre i indgangspartiet/skærm på samme tid, da det virker skræmmende og kaotisk på nogle børn. Vi håber, at det kommer til at betyde, at det bliver rarere for alle at komme ind i huset specielt om morgen.

Det vil være en stor hjælp for os, hvis I forældre, når I kommer, straks trykker barnet ind på skærmen og herefter aflevere barnet i børnehaven på stuen eller en voksen og går ud af døren i børnehavens (2 indgangsparti). Spørg personalet hvis du er i tvivl.

I uge 42 øver vi med de børn som er i institutionen, så de er kendt med ”vinke stregen” når den officielt træder i kraft mandag den 24. oktober 2016. I forældre må også meget gerne tale med jeres børn om, hvad ”vinke stregen” betyder.

Har I spørgsmål kan I kontakte Evy på evy@tafat.dk eller Susi på susi@tafat.dk I er også velkommen til, at komme ind på kontoret.

Med venlig hilsen

Personale og Ledelsen

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: