Vores madordning tager udgangspunkt i fødevarestyrelsens 8 kostråd.

Læs mere på http://www.altomkost.dk

Jesper som er vores dygtige madfar, laver dejlig mad til os hver dag.

I vores madordning tager vi højde for følgende:

  • Veganer kost
  • Vegetar kost
  • Halalh slagtet kød.
  • Derudover sørger vi altid for at have et alternativ til svinekød.

Prisen for madordningen er den samme som i de kommunale institutioner, 481 kr. pr. md. Heri er indregnet frugt, som udgør 1 stykke frugt, og hvad der svarer til en bolle om dagen pr. barn, som deles op i en formiddags- og eftermiddagsportion. Til de forældre, der synes deres børn skal have frugt ud over dette, er i velkommen til at have en frugtpose med navn på, med i institutionen. Frugten skal være spiseklar og i mundrette stykker, da personalet ikke håndterer frugten hjemmefra.

Se vores menu her:

Bestyrelsen har haft vores kostpolitik til revision i 2014.

Bestyrelsen har på bestyrelsesmødet d. 24. februar 2014 besluttet, at vores Madordning fremadrettet er en obligatorisk del af vores tilbud.

Bestyrelsen besluttede også at vores holdning til sund fornuft princippet stadig holder. Det betyder, at vi fortsat ikke har en nul sukker politik, men i stedet er vi optaget af sund fornuft og dialogen om mængder og konsekvenser af usunde kostvaner.

Det blev ligeledes besluttet, at vi til vores fælles fødselsdage, sidste fredag i måneden, fortsat får hjemmebagte boller og kakao eller saft, men at forældrene ikke længere kan medbringe kage ol. Vil i forældre gerne medbringe noget for at markere fødselsdage, kunne det i stedet være balloner.

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: