Menuplan Vuggestue og børnehave uge 9:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med torskerogn, mayonnaise, leverpostej, agurkesalat, æg
  • Spegepølse, remoulade, kødpølse, ristet løg og forskelligt grønt.
  • Veganer: Hummus og bønnepostej.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Pasta med kødsovs og kogte ærter.
  • Veganer: Pasta med tomatsovs og kogte ærter.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Ristengrød.
  • Veganer: Risengrød lavet på rismælk.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Kogt hamburgerryg med kartofler, blomkål og aspargessovs.
  • Veganer: Grøntsagsfrikadelle med kartofler, blomkål og aspargessovs.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Fasterlavsboller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med makrel, mayonnaise, leverpostej, rødbeder, æggekage
  • Spegepølse, remoulade, hamburgerryg, italiensk salat og forskelligt grønt.
  • Veganer: Ærtepuré og hummus.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 10:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med makrel, mayonnaise,, leverpostej, agurkesalat, spegepølse
  • Remoulade, kødpølse, ristet løg, æg og forskelligt grønt.
  • Veganer: Ærtepuré og bønnepostej.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Boller i karry med kogte ris og broccoli.
  • Veganer: Grøntsagskarry med kogte ris og broccoli.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med stegt torskerogn, remoulade, leverpostej, rødbede, spegepølse
  • Kødpølse, ristet løg, hamburgerryg, italiensk salat og forskelligt grønt.
  • Veganer: Hummus og gulerodspuré.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Fiskefrikadeller med kogte kartofler, persillesovs og råkostsalat.
  • Veganer: Grøntsagsfrikadeller med kogte kartofler, persillesovs og agurkestænger.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med lun fiskefilet, remoulade, leverpostej, agurkesalat, æg
  • Mayonnasie, kalkun, skriveskåret ost og forskelligt grønt.
  • Veganer: Avocado og gulerodspuré.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 11:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med lun fiskefilet, leverpostej, agurkesalat, æg, mayonnaise
  • kødpølse, ristet løg, remoulade, skiveskåret ost og forskelligt grønt.
  • Veganer: Hummus og gulerodspuré.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Frikadeller med kogte kartofler, gulerødder og brun sovs.
  • Veganer: Quinoafrikadeller med kogte kartofler, gulerødder og brun sovs.

Eftermiddag:

  • Spuashboller med smør og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Indisk karryret med kyllling, ris og blomkål.
  • Veganer: Indisk grøntsagskarryret med ris og blomkål.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt

Frokost:

  • Aspargessuppe med kødboller og flutes.
  • Veganer: Aspargessuppe med flutes.

Eftermiddag:

  • Rugbrød og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med makrel, mayonnaise, leverpostej, rødbeder, æg
  • Kogte pølser, ketchup, spegepølse, remoulade, og forskeligt grønt.
  • Veganer: Ærtepuré og hummus.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 12:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med torskerogn, remoulade,  leverpostej, bacon, æg
  • Kødpølse, mayonnasie, spegepølse og forskelligt grønt.
  • Veganer: Gulerodspuré og avocado.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Kyllingefrikassé med kogte kartofler.
  • Veganer: Grøntsagskrikassé med kogte kartofler.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med torskerogn, mayonnasie, leverpostej, ristet løg, æg, remoulade.
  • Rødbeder, spegepølse, skiveskåret ost og forskelligt grønt.
  • Veganer: Quinoafrikadeller og bønnepostej.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Ribbensteg med kogte kartofler, brun sovs og rødkål.
  • Veganer: Grøntsagsfrikadeller med kogte kartofler, brun sovs og rødkål.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Fødselsdagsboller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med torskerogn, remoulade, leverpostej, agurkesalat, æg, mayonnaise.
  • Spegepølse, ristet løg, lune frikadeller, rødbeder og forskelligt grønt.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen, hvis det bliver en nødvendighed

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: