Menuplan Vuggestue og børnehave uge 25:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med torskerogn, remoulade, leverpostej, agurkesalat, hønsesalat
  • Roastbeef, ristet løg, peberrodssalat, æg, mayonnaise og forskelligt grønt.
  • Veganer: Avocado og gulerodspuré.

 

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Boller i karry som ristaffel.
  • Veganer: Grøntsagskarry som ristaffel.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Vuggestue: Pasta i flødesovs med kylling.
  • Veganer: Pasta i flødesovs med grøntsager.
  • Børnehave på tur: Madpakker, rugbrød med leverpostej, æg,
  • skinke/ost, gulerodsstænger og agurkestave.

Eftermiddag

  • gulerodsboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Frikadeller med kartoffelsalat.
  • Veganer: Falafel med kartoffelsalat.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med lun fiskefilet, remoulade, leverpostej, rødbeder,
  • spegepølse, hamburgerryg, mayonnaise, frikadeller og forskelligt grønt.
  • Veganer: Falafel og hummus.

Eftermiddag:

  • Boller og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 26:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med makrel, mayonnaise,, leverpostej, agurkesalat,
  • spegepølse remoulade, hønsesalat, æg og forskelligt grønt.
  • Veganer: Falafel og avocado.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Vikingegryde med nye kartofler.
  • Veganer: Vegansk bønnevikingegryde med nye kartofler.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Vuggestue: rugbrød med torskerogn, remoulade, leverpostej, agurkesalat,
  • kødpølse, ristet løg, skinke, mayonnaise, spegepølse og forskelligt grønt.
  • Veganer: Hummus og gulerodspuré.
  • Børnehave på tur: Madpakke, sandwich med kylling, falafel, skinge og ost.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Torsdag

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Ovnbagt laks med nye kartofler og avocadosalat.
  • Veganer: Ovnbagt aubergine med nye kartofler og avocadosalat.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med laksesalat, æg og rejer, mayonnaise, lune frikadeller,
  • leverpostej, rødbeder, roastbeef, peberrodssalat, remoulade og forskelligt grønt.
  • Veganer: Falafel og aubergine dip.

Eftermiddag:

  • Fødselsdagsboller og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 27:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med rejesalat, leverpostej, agurkesalat, spegepølse, remoulade
  • æg, mayonnaise, hønssalat og forskelligt grønt.
  • Veganer: Hummus og gulerodspuré.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Kyllingefrikassé med nye kartofler.
  • Veganer: Grøntsagsfrikassé med nye kartofler.

Eftermiddag:

  • Spuashboller med smør og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med leverpostej ristet løg, hamburgerryg, mayonnaise,
  • skinkesalat, torskerogn, remoulade, æg og rejer og forskelligt grønt.
  • Veganer: Avocado og falafel.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt

Frokost:

  • Lasagnette med kogte ærter.
  • Veganer: Grøntsagslasagnette med kogte ærter.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med makrel, mayonnaise, leverpostej, agurkesalat, hønsesalat,
  • kødpølse, remoulade, kogte pølser, ketchup og forskelligt grønt.
  • Veganer: Falafel og hummus.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 28:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med torskerogn, remoulade, leverpostej, skingesalat, æg,
  • mayonnaise, roatbeef, ristet løg, peberrodssalat og forskelligt grønt.
  • Veganer: Avocado og gulerodspuré.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Indisk smør kylling i karry med kogt blomkål og ris.
  • Veganer: Indisk grøntsagskarry med kogt blomkål og ris.

Eftermiddag:

  • Spuashboller og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med rejesalat, leverpostej, rødbede, skinke,
  • æg, mayonnaise, hønsesalat og forskelligt grønt.
  • Veganer: Gulerodspuré og hummus.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt

Frokost:

  • Fiskefingre med ovnbagte kartofler, grøntsagsstave og remoulade.
  • Veganer: Ovnbagte aubergine med kartofler, grøntsagsstave og remoulade.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med lune fiskefrikadeller, remoulade, leverpostej, agurkesalat, æg og rejer,
  • hamburgerryg, mayonnaise, spegepølse, ristet løg og forskelligt grønt.
  • Veganer: Avocado og ærtepuré.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

 

Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen, hvis det bliver en nødvendighed

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: