Madordning

Menuplan Vuggestue og børnehave uge 13:

Lukket hele ugen pga. påske

Menuplan vuggestue og børnehave uge 14:

Mandag:

Lukket

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller/knækbrød og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med makrel, mayonnaise, leverpostej, agurkesalat, æg
  • spegepølse, remoulade, hambrugerryg, italiensk salat og forskelligt grønt.

Eftermiddag:

  • Gulerods-æblebolle og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Ovnbagt laks med spinatsovs, ris og tomatmajssalat..

Eftermiddag:

  • Squashbolle og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Frikadeller med kartofler og stuvet spidskål.

Eftermiddag:

  • Minirugbrød og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med torskerogn/tunsalat, leverpostej, rødbede, kødpølse
  • frikadeller, rødkål, remoulade, ost og forskelligt grønt.

Eftermiddag:

  • Pølsehorn og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 15:

Mandag:

Formiddag:

  • Knækbrød/boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med torskerogn, remoulade, leverpostej, agurkesalat, figenpålæg
  • æg, mayonnaise, spegepølse, ristet løg, og forskelligt grønt..

Eftermiddag:

  • Gulerods-æblebolle og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Burger med kylling, salat og ovnbagte kartofler.

Eftermiddag:

  • Minirugbrød og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Fyldte pandekager med oksekød og råkostsalat.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Hønsekødssuppe med kød og melboller.

Eftermiddag:

  • Rugbrød med smøreost og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med makrel, mayonnasie, leverpostej, æg, agurkesalat
  • frikadeller, rødbeder, kødpølse, remoulade og forskelligt grønt.

Eftermiddag:

  • Hvedesnegl med æbler, dadler  og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 16:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller/knækbrød og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med torskerogn, remoulade, leverpostej, ristet løg
  • æg, mayonnaise, ost, spegepølse og forskelligt grønt.

Eftermiddag:

  • Gulerods-æblebolle og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Hakkebøf med bløde løg, kartofler, brun sovs, agurkesalat og rødbeder.

Eftermiddag:

  • Minirugbrød og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med makrel, mayonnasie, leverpostej, æg, hytteostpostej
  • spegepølse, remoulade, ristet løg og forskelligt grønt.

 Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

 Frokost:

  • Fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs og råkostsalat.

 Eftermiddag:

  • Rugbrød med smøreost og frugt.

 Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med fiskefrikadeller, remoulade, leverpostej, agurkesalat
  • ost, hamburgerryg, italiensk salat, kødpølse, ristet løg og forskelligt grønt.

Eftermiddag:

  • Pizzabolle og frugt.

Vi forbeholder os rettet til at ændre i menuen, hvis det bliver en nødvendighed

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: