Menuplan Vuggestue og børnehave uge 21:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med torskerogn, remoulade, leverpostej, agurkesalat, æg
  • Kødpølse, ristet løg, spegepølse, mayonnaise og forskelligt grønt.
  • Veganer: Bønnepostej og gulerodspuré.

 

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Lasagne med oksekød og grønne bønner.
  • Veganer: Grøntsagslasagne med grønne bønner.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Kylling i karry som ristaffel.
  • Veganer: Grøntsagskarry som ristaffel.

Eftermiddag

  • Squashboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Medisterpølse med kogte kartofler, rødkål og brun sovs.
  • Veganer: Grøntsagsfrikadeller med kogte kartofler, rødkål og brun sovs.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Fødselsdagsboller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med makrel, mayonnaise, leverpostej, rødbeder, lune frikadeller, rødkål
  • Spegepølse, remoulade, hamburgerryg, italiensk salat og forskelligt grønt.
  • Veganer: Ærtepuré og hummus.

Eftermiddag:

  • Boller og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 22:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med makrel, mayonnaise,, leverpostej, agurkesalat, spegepølse
  • Remoulade, kødpølse, ristet løg, æg og forskelligt grønt.
  • Veganer: Ærtepuré og bønnepostej.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Kogt hambrugerryg med kogte kartofler, blomkål og aspargessovs.
  • Veganer: Ærtefrikadeller med kogte kartofler, blomkål og aspargessovs.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med torskerogn, remoulade, leverpostej, rødbede, spegepølse
  • Kødpølse, ristet løg, hamburgerryg, italiensk salat og forskelligt grønt.
  • Veganer: Hummus og gulerodspuré.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Torsdag

Lukket pga. Kr. Himmelfartsdag.

Fredag:

Lukket pga. Kr. Himmelfartsdag.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 23:

Mandag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med torskerogn, leverpostej, agurkesalat, æg, mayonnaise
  • kødpølse, ristet løg, remoulade, skiveskåret ost og forskelligt grønt.
  • Veganer: Hummus og gulerodspuré.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Frikadeller med kogte kartofler, gulerødder og brun sovs.
  • Veganer: Grøntsagsfrikadeller med kogte kartofler, gulerødder og brun sovs.

Eftermiddag:

  • Spuashboller med smør og frugt.

Onsdag: Madpakkedag pga. Grundlovsdag.

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Rugbrød med leverpostej, spegepølse og hamburgerryg med tilbehør bestående af agurk og gulerodsstænger.
  • Veganer: rugbrød med bønnepostej, avocado og agurkestænger.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt

Frokost:

  • Pasta med kødsovs og ærter.
  • Veganer: Pasta med tomatsovs og ærter.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med makrel, mayonnaise, leverpostej, rødbeder, kogte pølser, ketchup
  • Spegepølse, remoulade, hamburgerryg, italiensk salat og forskeligt grønt.
  • Veganer: Ærtepuré og hummus.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Menuplan vuggestue og børnehave uge 24:

Mandag:

Lukket pga. 2. pinsedag.

Tirsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost:

  • Svensk pølseret med kogt broccoli.
  • Veganer: Svensk veganerpølseret med kogt broccoli.

Eftermiddag:

  • Spuashboller og frugt.

Onsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt.

Frokost: Smør selv

  • Rugbrød med torskerogn, remoulade, leverpostej, rødbede, kødpølse
  • Spegepølse, ristet løg, hamburgerryg, italiensk salat og forskelligt grønt.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

Torsdag:

Formiddag:

  • Boller og frugt

Frokost:

  • Fiskefrikadeller med kogte kartofler, persillesovs og råkostsalat.
  • Veganer: Grøntsagsfrikadeller med kogte kartofler, persillesovs og agurkestænger.

Eftermiddag:

  • Squashboller og frugt.

Fredag:

Formiddag:

  • Boller og frugt

Frokost: Smør selv.

  • Rugbrød med lune fiskefrikadeller, remoulade, leverpostej, agurkesalat.
  • Æg, mayonnaise, spegepølse, ristet løg, kalkun og forskelligt grønt.
  • Veganer: Avocado og ærtepuré.

Eftermiddag:

  • Gulerodsboller og frugt.

 

Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen, hvis det bliver en nødvendighed

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: